vineri, 3 septembrie 2010

CE GANDESTI LA 15 ANI

Mi-as dori ca iarba din gradina sa fie EMO.Astfel s-ar taia singura.
Intotdeaua la 15 ani,sau mie de exemplu,imi trec tot felul de ganduri in cap.Dar asta ma face mai interesanta,si ma deosebeste de ceilalti.
Oamenii o sa te vrea
o sa aibe nevoie de tine
o sa te judece
o sa te salveze
o sa te ranesca
Dar doar asa o sa simti ca traiesti cu adevarat.Prietenii sunt cei care,chiar si cand nu ai dreptatete asculta sa iti termini fraza,si de-abia apoi isi spun parerea.Si cred ca de fiecare data,dimineata,primul gand care iti vine in gand este:Soare,lumina,inca o zi,cat de fericit sunt.De-abia apoi o sa iti aduci aminte de problemele care sunt nelipsite.
~Cand iti doresti ceva ce nu ai,o sa faci lucruri pe care nu le-ai facut niciodata.Pentru ca la 15 ani,tot ce vezi,iti doresti,desi stii bine ca in urmatorul moment(in majoritatea cazurilor),vei arunca sau vei considera nefolositor sau incomod.
~Tind sa cred ca niciodata nu ar trebui sa renunti la o persoana draga,daca stii ca nu trec mai putin de 5 minute fara sa te gandesti la momentele petrecute impreuna.Ar trebui sa o prinzi de mana si sa ii oferi o imbratisare.Va stii ca pentru tine inseamna mult.
~Fii intotdeauna tu.Nu te ghida dupa altii fara exprerienta in viata.Singurii dupa care trebuie sa te ghidezi sunt parintii tai.Fa intotdeaua ce faci tu de obicei,fara iti deviezi cursul normal al vietii.Fa singur pasi,nu te ghida dupa ai altcuiva.Te-ai nascut original ,deci nu muri  o copie.
~Uita de persoanele care te uita.Ele nu merita nimic ce ai putea sa le oferi.Niciodata regrete,doar lectii invatate.
~Cea mai fierbinte dragoste are ceal mai rece sfarsit.Asa ca ai grija pe cine iubesti.Caci s-ar putea sa scazi in ochii tai,desi este total gresit.
Astea sunt gandurile mele.Am 15 ani...dar stiu cat o sa doara viitorul.Asa ca ma pregatesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu