miercuri, 23 iunie 2010

SKINS




Skins-este un serial britanic,ce prezinta viata unor adolescenti de 16-17 ani din Bristol,episoadele concentrandu-se pe viata lor de zi cu zi.


De unde skins? O petrecere skins e o petrecere dezlantuita,cu droguri si alcool din plin.





Prezentare:


Effy stonem-mijloc dreapta-Este enigmatica,si atrage privirile celor din jurul ei.Devine rebela,cand afla ca mama ei are o aventura cu seful tatalui sau.Este de asemenea intr-un triunghi amoros cu Freddie McLair si James cook.Intr-un final il alege pe Freddie,indragostindu-se de el.Este diagnosticata cu psihoza,si are tentative de suicid.Freddie insa o salveaza.

Pandora Moon-randul de jos stanga-este cea mai buna prietena a lui Effy.Este imatura si naiva,fiind mereu sub atentia exagerata a mamei sale.Se indragosteste de Thomas Tomone.Isi pierde virginitatea cu James Cook.Este inselata de Thomas,si se desparte de el.Este un soarece de biblioteca,si intra la o facultate de top.In ultimul episod al seriei 3,se impaca cu Thomas.

Thomas Tomone-randul de jos dreapta-Imigrant din Congo.Se adapteaza greu stilului Britanic de viata.Are o relatie cu Pandora,dar flirteaza cu Katie Fitch.Urmeaza sa studieze la Harvard.

Jonah ''JJ''Jones-Randul de sus dreapta(tricou cu zig-zag)-Are foarte multa imaginatie,si entuziasmat de magie.Este autist,dar un geniu al matematicii si stiintelor.Prieten foarte bun cu James Cook si Freddie McLair.Este prieten cu Emily Fitch,si ea este de acord ca el sa isi piarda virginitatea cu ea,dar atat.Se indragosteste de o femeie Lara Lloyd,care are un baiat Albert.Se despart repede.

Freddie McLair-randul de jos mijloc-Bun prieten cu JJ si Cook,ii place marijuana si sa se dea pe skateboard.Desi castiga duelul dintre el si Cook,castigand-o astfel pe Effy,se desparte de ea,de aceea este batut de consilierul ei in sezonul 4.Are o relatie noua cu Katie Fitch.

Emily Fitch-randul de sus stanga-Incearca sa fie independenta,sa aiba stilul propriu,avand o sora geamana.Tacuta si introvertita,Emily este ''atacata'' frecvent de sora ei dinamica.Isi contureaza personalitatea,iesind din carapace,si isi accepta orientarea sexuala,fiind lesbiana.Se indragosteste de Naomi Campbell(nu modelul :))coincidenta).In ciuda sexualitatii, are o relatie sexuala cu JJ,care isi pierde virginitatea.Din cauza unor probleme,cuplul Naomi-Emily are ceva probleme in sezoanele 3-4.

Naomi Campbell-mijloc(blonda)-Individualista si obsedata de politica.Chiar daca isi pune probleme privind orientarea sa sexuala,se indragosteste de Emily Fitch,cu care are o relatie.Este acuzata ca are o relatie cu Sophia(care moare in sezonul 4-unde apare doar o singura data),relatia lor sta sa se destrame.

James Cook-randul de sus stanga jacheta rosie-Impusiv,autodistrugator adolescent in varsa de 17 ani,Cook este de obicei sufletul oricarei petreceri.Flirteaza cu multe fete,ceea ce il baga mereu in porbleme.Relatia lui Effy cu el si cu Freddie(simultan),destrama prietenia celor doi,dar cand Effy il alege pe Freddie,cei doi redevin iar prieteni.

Katie Fitch-randul de sus dreapta-Este rautacioasa,si este fericita sa o puna mereu pe sora ei intr-o lumina proasta.Ramane socata de relatia dintre Emily si Naomi,dar o accepta,odata cu independenta surorii sale,pe care nu o mai controleaza foarte usor.

Acestea sunt personajele.Este un serial genial,care scoate in evidenta problemele generale ale adolescentilor din zilele noastre:droguri,alcool,sexualitate,rebelism,orientari,prieteni si schimbari.Eu m-am identificat cu unele personaje,cu care am cate ceva in comun.Tu cu cine semeni?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu