sâmbătă, 24 iulie 2010

IN THE SUMMERTIME...sau desene animate(1)

in the summertime when the weather is hot
In the summertime and you can touch the sky
In the summertime yo we just chillin'
With that feeling in our mind


In sfarsit cei de la Disney channel fac si ei o fapta buna. Nu ma intereseaza isterica Miley Cyrus...si nici serialul ei foarte inspirat. Adica,daca vrei copii handicapati ii lasi sa se uite la Hannah Montana. Adica,pana si pisica vecinii mele stie ca Miley si hannah montana sunt una si aceeasi. Ca e si extrem de greu.Trebuie sa ai  un IQ mai mic de 10. Nu va mirati,exista cazuri...
Eh,si cum ziceam de fapta buna. Singurul seriale cat de cat mai interesante sunt:

Phineas&Ferb: pustii astia sunt geniali. Imi plac inventiile lor,dar ma epuizeaza "PISIhologic" sora lor,Candace,pentru ca este exact IMAGINEA pitzipoancelor din Romania, alearga dupa un "Jeremy" si se panichaza:O,DOAMNE,JEREMY. Ea nu apreciaza arta niciodata,si cand ii prinde pe fratii ei (care au un iq evident triplu decat al ei), racneste cat o tin plamanii: VA SPUN MAMEI.MAMA,PHINEAS SI FERB FAC O SECVENTA DE TITLU!
Cel mai mult ma amuza cand agentul Perry,ornitorinc din nastere dispare sa lupte impotriva lui Doofenshmirtz,un doctor pur si simplu handicapat.De fiecare data,apare intrebarea: L-A VAZUT CINEVA PE PERRY?
Deci, exclusiv daca nu aveti ce face,uitati-va la Phineas si Ferb, si o sa va dati seama ca ornitorincul dumneavostra este agentul 007,ornitorinc.JAMES ORNITORINC,care cand voi construiti o plaja in fata blocului,el merge sa se lupte cu raufacatorii care au furat toata mancarea din animale din lume.

zeke& Luther.
Pai,pe langa faptul ca imi place la nebunie ideea de skateboarding,tipii astia sunt chiar tari.Adica,cui nu i-ar placea sa cumpere gogosi de la gogoseria lui don,sau sa aibe o surioara mai mica,in varsta de 10 ani,flautista, super freaky,care intra peste tine cand vorbesti cu posterul Oliviei Linley,fata din reclama la maslinele Lingley,si spune:CIUDATULE,IAR VORBESTI CU POSTERUL ALA?
Si cui nu i-ar placea sa aiba un tovaras absolut idiot,pentru ca Luther are fatza aia de idiot incurabil de la mama naturii?Sau sa ai un vecin care poarta numai o salopeta albastra si il cheama,ia ghici cum...:SALOPETA!:o...incredibil,nu?Viata e facuta sa te uiti la zeke si luther.

Coming up: Part two.
Soundtrack:in the summer time:zeke si luther...disney xd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu